Filosofia

Hyvinvointi & kauneus – Keho & mieli – Rohkeus & tyyneys -

Virta & voima – Jin & jang

Monet asiat kulkevat käsi kädessä kuten kauneus ja hyvinvointi. Meillä sinua hoidetaan kiireestä kantapäähän, kokonaisvaltaisesti.

Mandarin Spa’n ihonhoitotuotteiksi olen valinnut parasta laatua. Luotan luonnonmukaisiin, tehokkaisiin, testattuihin ja laadukkaisiin tuotesarjoihin, joilla saa upeita tuloksia. Valikoimastani löytyy BTB-13 sarja, joka on Oulun yliopiston tutkijaryhmän työn tuloksena syntynyt ainutlaatuinen kantasoluja uudistava, tehokas hoitosarja. BTB-13-sarjalla on saatu erinomaiset hoitotulokset erityisesti anti-age hoidoissa. Kotimaisessa EkoPharma-sarjassa ovat parhaat suomalaiset raaka-aineet kuten kotimaiset marjat.  Italialainen luomulaatuinen Lakshmi -sarja, jonka sielu ja sydän perustuvat ayurvedaan.

Teen kiinteyttäviä kasvohoitojen lisäksi erilaisia spa-hoitoja kuten hemmottelevia vartalohoitoja, kuumakivihierontaa ja aromahierontaa sekä tehokkaita selluliittihoitoja.

Kuka?

Olen SKY–Cidesco-kosmetologi ja erikoistunut kasvo- ja vartalohoitoihin. Kouluttaudun koko ajan lisää mm. ayurvetisten hoitojen tekijänä.

Mandarin Span kautta voit varata myös oivaltavia ja uuden näkökulman antavia kauneus- ja hyvinvointialan matkoja, kerää oma porukkasi: http://www.kontiki.fi/matkatyypit/hyvinvointi/

On ihana työskennellä kauneuden parissa!

Varaa siis kauneudenhoitoaikasi puh. 040-7705644 tai sini@mandarinspa.fi
Räätälöin juuri sinulle sopivan hoidon.

Tervetuloa!

Ystävällisesti
Sini Linnavirta
Kauneusvalmentajasi
Beauty coach

Sini oma kuva Tallinn 24.8. picture manager