Rentouttava Mandarin aromahieronta

Aromahieronta on rentouttava koko vartalon hoito. Hieronta tehdään rauhallisilla liikkeillä ja se on kevyempää kuin klassinen hieronta. Liikkeiden ja aromaattisten öljyjen yhteisvaikutukset edistävät lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa, poistavat nesteitä, lievittävät kipuja ja kohottavat mielialaa. Eteeriset öljyt imeytyvät ihon läpi verenkiertoon ja vaikuttavat siten koko kehoon. Öljyjen tuoksut vaikuttavat öljystä riippuen virkistäen tai rentouttaen mieltä.

Tuoksut valitaan sinun tarpeesi mukaan:

  1. Harmonia & rentoutus! Pohjaöljyyn lisätään laventelia, mandariinia ja ylang-ylangia. Laventeli laskee verenpainetta, rauhoittaa ja tasapainottaa kehoa ja mieltä. Mandariini rentouttaa ja rauhoittaa sekä ylang-ylang tasapainottaa tunne-elämää. Jos olet stressaantunut ja yliväsynyt, niin valitse tämä vaihtoehto saadaksesi rentoutusta ja tasapainoa.
  2. Energia ja virkistys! Sopii nestekiertoa vilkastuttamaan. Pohjaöljyyn lisätään greippiä, sitruunaa ja sypressiä. Greippiöljy laukaisee kehon jännitystiloja, puhdistaa, vähentää turvotusta ja selluliittia. Sitruuna stimuloi verenkiertoa. Sypressi vilkastuttaa imuneste- ja laskimokiertoa, parantaa ruuansulatusta ja vähentää selluliittia. Tämä hieronta sopii, kun kaipaat energiaa ja virkistystä ja haluat vähentää turvotusta ja väsynyttä oloa.
  3. Vahvistus ja voima! Sopii kipeille lihaksille. Pohjaöljyyn lisätään mustapippuria ja sypressiä. Mustapippuri on lämmittävä, vahvistava ja se sopii lihaskipuihin, jännityksiin, reumaan sekä se edistää verenkiertoa. Sypressi vilkastuttaa imuneste- ja laskimokiertoa. Tämä hieronta sopii, kun lihaksesi ovat rasittuneet ja paikkoja kolottaa.

Aromahieronta rentouttaa mielen & kehon ja saat nauttia ihanista tuoksuista.

mandarin_aromahieronta_alakuva