AYURVEDISET HOIDOT

AYURVEDISET  KASVOHOIDOT by Lakshmi

Hoidot tehdään korkealuokkaisilla ekologisilla ja lisäaineettomilla Lakshmi-tuotteilla. Kullekin kehotyypille/doshalle on omat tuotteensa ja hoitolinjassa.  Hoitojen taustalla on ayurvedinen ajatus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Hoidot ovat erittäin rentouttavia ja elvyttäviä. Rentoutuminen tuo tilaa uudelle. Ayurvedan mukaan sisäisen ja ulkoisen kauneuden yhdistelmästä syntyy todellinen kauneus.

VATA – usein kuiva, ohut ja kosteusköyhä iho. Hoidot antavat iholle 24/7 kosteuden ja pehmeyden.

PITTA -punoitteleva, herkkä, ärsyyntynyt iho, jolla on helposti ihottumaa. Hoidot tasapainottavat, suojaavat, hoitavat ja vähentävät punoitusta.

KAPHA – paksuhko, pehmeä sekaiho, jossa näppyjä, laajentuneet iho-huokoset, rasvaisuutta ja lisääntynyt talintuotanto. Hoidot puhdistavat, tasapainottavat, vähentävät talintuotantoa ja kiiltoa.

Hoidon hinta 1 h 30 min 98 €

Ayurveda on 5000-vuotinen oppi Intiasta, ja se tarkoittaa elämää (ayur) sekä tiedettä (veda).  Ayurveda pitää yksilöä kokonaisuutena ja pyrkii vahvistamaan kehon omaa kykyä parantaa itseään. Erityistä huomiota kohdistetaan doshien tasapainottamiseen. Doshat ovat kolme fysiologiaa hallitsevaa pääperiaatetta: Vata, Pitta ja Kapha.

YRTTINYYTTIHOITO

Hoito tehdään lämpimillä öljyllä ja yrttinyyteillä. Hoito on rentouttava, rauhoittava, laukaisee lihasjännityksiä, stimuloi verenkiertoa  ja vilkastut-taa aineenvaihduntaa.  Lämmössä aktivoituvat yrtit rentouttavat lihaksia ja auttavat kiputiloihin. ja sitä kautta voivat helpottaa pieniä kiputiloja.

Kookosnyyttihoito Kookos sopii erityisesti Pitta-kehotyypille. Kookosella hoidetaan mm. vilustumisen oireita ja sillä on todettu olevan antibakteerisia ja viruksia heikentäviä ominaisuuksia. Kookos jättää iholle silkkisen tunnun.

Laventelinyyttihoito Auttaa unettomuuteen, lievittää stressiä, helpottaa pms-oireita

Sitruunaruohonyyttihoito Antiseptinen vaikutus, lisäksi hoidetaan mm. aknea, liikahikoilua, stressiä, lihaskipuja

NIRVANA -ÖLJYHIERONTA

Nirvana öljyhieronta koko vartalolle kehotyypin mukaisella öljyllä ja kuumilla kivillä tehtävä hieronta,  abhyangahieronta ottein + sis. pää- ja kasvohieronnan

Hoito edistää verenkiertoa ja lymfanesteiden kulkua edistäen kuona-aineiden poistumista kehosta. Hoito lievittää psyykkistä ja fyysistä kuormitusta sekä poistaa uupumusta ja levottomuutta. Kuumilla kivillä rentoutetaan lihaksia ja kroppaa. Hoito on lempeän rauhoittava ja täydellisen rentouttava hoito koko keholle.