Kosmetologiopiskelijan edulliset hoidot

Syksyn odotetut kosmetologiaopiskelijan hoidot ovat varattavissa Mandarin Spassa.

Varaa oma  aikasi kasvohoitoon 58€ tai vartalohoitoon 69€. Varaus on helppo  tehdä nettisivujemme kautta tai soittamalla 040-770 56 44.

 

Tuplasti hyötyä Radiofrekvenssi kasvohoidosta

Varaa itsellesi kaksi radiofrekvenssikasvohoitoa samalla kerralla, saat -10% alennuksen hoidosta. Hoidon tehokkaat vaikutukset kiinteyttävät kasvojen ihoa ja RF-hoidon avulla voimme tehdä myös kohdennettuja hoitoja ohuelle silmänympärysiholle. Hoitotulokset paranevat aina muutaman hoitokerran jälkeen.

Mandarin Span kiinteyttävä kasvohoito tarjouksena syyskuun loppuun asti. Saat kaksi tehokasta Nannic Radiofrekvenssikasvohoitoa 225€ (norm.250€).

IHONHIONTA JA NANNIC RADIOFREKVENSSI KASVOHOITO

Kirkastusta ja Liftausta kasvoille

Tehostartti antaa sinulle parhaan lähtökohdan saada kasvosi kuntoon. Tehokas Nannic Deep Skin ihonhionta poistaa kuolleen ihosolukon. Ihohuokoset puhdistuvat ja iho kirkastuu. Hoito on turvallinen, koska hoitopään jousituksen ansiosta ihoon ei kohdistu liian kovaa painetta ja pintaverisuonet eivät vahingoitu .Ihosta tulee välittömästi kirkkaampi ja vastaanottavaisempi tuleville hoidoille. Ihonhionta sopii kaikille ihotyypeille. Soveltuu myös aknearpien hoitoon kasvoilta ja vartalolta.

Radiofrekvenssi kasvohoito on luonnollinen kasvojen kohotus. Nannic Radiofrekvenssihoidolla saat hyvät tulokset couperosa, rosacea, akne, pigmenttiläiskiin, selluliittiin ja veltolle iholle. Hoito parantaa kudoksen kollageeni ja elastaanin tuotantoa ja samalla se lisää solujen happipitoisuutta.

Tehostartin, hoitojen yhteishinta on nyt syyskuun loppuun 149€, norm. 175€.

Hehkua kasvoille

Iän myötä iho menettää heleyttään ja ikääntymisen merkit näkyvät siinä yhä selvemmin. Iho ei enää uusiudu yhtä tehokkaasti kuin ennen ja kuona-aineiden poistuminen ihosta hidastuu.
Ratkaisuna  ainutlaatuinen, suomalaisten tutkijoiden kehittämä BTB13 -yhdiste on tehokkaiden Anti-Age -tuotteiden tehokkuuden salaisuus ja ratkaisu ikääntyneen ihon ongelmiin. BTB13 on suomalainen solustimulantti, joka sisältää ihon täysipainoiselle toiminnalle tärkeää oroottihappoa, L-karnitiinia sekä hyaluronihappoa. Yhdessä nämä aineet energisoivat ihoa ja auttavat sitä puhdistautumaan kuona-aineista. Tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, heleämmältä ja hyvinvoivalta.

Onko kotihoitotuotteesi sinulle sopivat?
Tehokkaat, hoitavat kotihoitotuotteet ovat ratkaisevassa osassa, jotta ihosi pysyy kunnossa ja näyttää ja tuntuu hyvinvoivalta.
Heinäkuussa BTB13  Anti-Age naamio kasvoille -10% tunnuksella ”nettilukija” hintaan 43€.

KAUNIINA KESÄJUHLIIN

Ole kesän juhlissa parhaimmillasi. Tehokas ja hyviä hoitotuloksia antava kasvohoito napakoittaa ja kiinteyttää ihoa. Nannic radiofrekvenssihoidon ansiosta kasvoissasi tapahtuu muutos. Tämän luonnollisen kasvojenkohotuksen avulla saat apua  juonteisiin, velttoon ihoon, leukalinjan veltostumiseen. Huomaat hoidon jälkeen ihosi värin tasottuneen ja samea väri muuttuu kirkkaaksi.  Luonnollinen kasvojenkohotus on sinulle kun haluat näyttää fressiltä ja saada apua ihosi ongelmiin.   Saat kasvohoidon tutustumishintaa 89€/I hoitokerta. Hoitokokemus on myös miellyttävä.

Yllätä Ystävänpäivänä

Ihana yllätyslahja Ystävälle!

Juhlimme ystävänpäivää 13 – 14.2 antamalla 10% edun Mandarin Spa lahjakorteistamme. Etu koskee normaalihintaisia kasvo-ja vartalohoitojamme. Ihana hemmottelulahjakortti on kiva antaa ja saada lahjaksi. Suosittelemme ystävälle kosteuttavaa ja energisoivaa Vitamin Cocktail- kasvohoitoa. Tarjoushinta on 61,20€

Voit ostaa lahjakortin myös itsellesi. Ole itsesi ystävä, olet varmasti sen ansainnut.

 

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille toivottaa Mandarin Spa!

”Nasu tuli takaa Puhin vierelle.
Puh! – Kuiskasi hän.
No mitä?
Ei mitään, -Sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni.
Tarkistin vain, että olet siinä.


Säteile pikkujouluissa

Loihditaan sinulle ihanan pikkujoulu- look kasvoille. Saat kasvoillesi kultamaista hehkua ja lämpöä.
Hoidossa käytetään sinun ihotyypillesi sopivia tuotteita. Kultakasvohoito kosteuttaa ja kiinteyttää.
Hoidossa käytämme 24 karaatin kultaa ja ylellisiä kultanaamioita ja hoidon kruunaa kultanaamio.

Aivan ihana hoito ennen pikkujouluja ja juhlakautta.

Tarjoushinta 110€ on voimassa 19.12.asti ( norm. 128€). Hoidon kesto 90 min.
Varaa aika 040 770 5644 tai www.mandarinspa.fi/ajanvaraus.

Juhlakauden tarjoukset

HEHKU – Radiofrekvenssihoito 89€ / 1. hoitokerta.
Hoito kiinteyttää, kohottaa, kirkastaa ja kosteuttaa.

Ihonhionta + Mikroneulaus 125€

KOSMETOLOGI-OPISKELIJAN TARJOUKSET
Kosmetologi-opiskelija Tiia on meillä 19.12 saakka, joten varaa aikasi pian!

Täydellinen kasvohoito 59€
Hoito sisältää kuorinnan, kasvohieronnan ja ihonpuhdistuksen.

HEHKU- Radiofrekvenssihoitosarja 440€ ( norm 625€).

Ripset ja kulmat 29€

 
VARAUKSET;
SOITA:
 040- 770 56 44
VARAA NETISTÄ:
www. mandarinspa.fi/ajanvaraus

 

 

Haluatko saada kiinteämmän, tasavärisen ja hehkuvan ihon?

Yhdistä nyt tehokas Nannic Radiofrekvenssi-kasvohoito ultraääni-ihonpuhdistukseen.

Ihana tehohoito sopii juuri nyt vuodenajan vaihtuessa syksyyn.
Lokakuu on juuri hyvä aika aloittaa.

Ensin teemme ihonpuhdistuksen ja kuoriamme ihon ultraäänellä.  Ultraäänipuhdistus sopii lähes kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.  Epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko poistuu ja ylimääräinen tali irtoaa ihohuokosista. Samalla ultraääni kirkastaa ihoa.
Ultraäänipuhdistus olisikin aina hyvä tehdä vuodenaikojen vaihtuessa.

Tehohoitoon kuuluva Nannic Radiofrekvenssihoito kiinteyttää ja tasoittaa ihosi hehkuvaksi. Hoito on turvallinen, luonnollinen tapa kohottaa ja kiinteyttää kasvojen iho. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen.  Erityiset lamelliseerumit aktivoivat solutoimintaa ja näin ihon kunto paranee. Hoito on miellyttävä ja hoitojen ansiosta ihosi myös vahvistuu ja kimmoisuus paranee ja huomaat selvän eron heti ensimmäisen käyntikertasi jälkeen. Molemmat hoidot yhteishintaan 145€. Hoitoon on hyvä varata 1,5 tuntia aikaa.

Ajan varaat kätevästi netin kautta tai soittamalla 040 770 56 44.

Lokakuun tarjous: ultraäänipuhdistus + kasvohieronta

Erityisesti hoitoa suosittelemme epäpuhtaalle ja stressaantuneelle iholle.

Ensin teemme ihonpuhdistuksen ja kuorimme ihon ultraäänellä.
Ultraäänipuhdistus sopii lähes kaikille ihotyypeille ikään katsomatta. Epäpuhtaudet ja kuollut ihosolukko poistuu ja ylimääräinen tali irtoaa ihohuokosista. Samalla ultraääni kirkastaa ihoa.
Ultraäänipuhdistus olisikin aina hyvä tehdä vuodenaikojen vaihtuessa.
Kasvohieronta rentouttaa ja tasapainottaa kasvolihasten toimintaa sekä ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Kasvohieronnassa käytämme aromaattisia eteerisiä hoitavia öljyjä.

Syväpuhdistavan ultraäänipuhdistuksen ja kasvohieronnan hinta on 85€.

Voit soittaa tai varata aikasi netistä 24/7.
Tervetuloa!