Lokakuun kasvohoitotarjoukset

NANNIC RADIOFREKVEENSSI HOITOSARJA  345€ (norm. 375€)

Kasvohoito kasvoille, kaulalle ja declteelle. Hoitosarja käsittää 3 hoitokertaa.

Tämä on kunnon syysbuusti kasvoille!

Hoito kiinteyttää, liftaa, tasoittaa, poistaa juonteita ja silmäpusseja. Hoito on mielyttävän rauhoittava ja samalla rentouttava.

Hoidon kesto 1h 30min.

 

MIKRONEULAUS + IHONHIONTA + KOTIHOITOTUOTE 149€

Nannic Deep Skin mikroneulauksessa aktivoidaan ihon omaa solutoimintaa ja lisätään kollageenin tuotantoa.Tehoseerumit imeytetään mikrokanavia pitkin syvälle ihokudoksiin.
Samalla hoitokerralla tehdään kasvojen ihonhionta.
Iho on jo yhdestä hoitokerrasta kirkkaampi ja eloisampi.
Hoidon lopuksi saat kotihoitotuotteeksi  Nannic Phytoactive kuorintavoiteen 50ml tehostamaan kotihoitoa.

hoidon kesto on 1h 30min

Tarjoukset voimassa lokakuun ajan. Tervetuloa tehokkaisiin kasvohoitoihin:

 

Nannic radiofrekvenssihoito

Joko olet testannut suosituimman hoitomme, Nannic Radiofrekvenssihoidon? Kiinteyttää, kohottaa, kosteuttaa! Sopii juonteiden ja ”hamsteriposkien” poistoon, antaa hehkua väsyneelle ja harmaalle iholle. Erinomainen kasvojen liftaus.

Glorian toimittaja kävi testaamassa Nannic radiofrekvenssihoidon MANDARIN SPA´ssa. Hoito pääsi kolmen valitun napakoittavan hoidon listalle. Ehdit hyvin vielä upeaan kesäkuntoon.

Tule itse testaamaan. Ensimmäinen testikerta hintaan 89 €.

Varaa hoitosarjasi (5 hoitoa yhteensä 625 €) 18.5. mennessä niin saat  kasvojen keväthuollon (95 € – kuorinta, ihonpuhdistus, aromaterapia, kasvohieronta, päähieronta ja naamio) kaupan päälle. Mainitse alennuskoodi toukokuun etu. Hoito on miellyttävä ja rentouttava! Saat heti kauniin hehkun kasvoille ja näkyviä tuloksia. Annan mielelläni lisätietoja tästä suosituimmasta hoidostamme. 
nannic kristiinalle silta

Kuukauden tuote BTB13 -voide

Kuukauden tuotteena on tehokas ja upeasti imeytyvä BTB13 voide ja seerumi.

TARJOUS: Maaliskuun ajan BTB13 kasvovesi ja puhdistusmaito yhteishintaan 56 €.

Voide ja seerumi yhteishintaan 98 € (30 ml + 15 ml).

Suomalainen innovaatio – Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Lue lisää BTB13 -tuotteista allaolevasta asiantuntija artikkelista. Poimittu Suomen Kosmetologi yhdistyksen ammattilehdestä:

 

MYSTISET KANTASOLUT KOSMETIIKASSA

Kantasolukosmetiikassa on eroja. Jos tuotteessa käytetään kasvikantasoluja, sen antioksidanttiteho voi olla hyvä, mutta ihmisen kantasolujen toimintaan sillä ei ole vaikutusta. Suomessa kehitetty aktiiviaineinnovaatio tehostaa ihon omien kantasolujen toimintaa.

Kantasolujen tehtävä on tuottaa uusia, tehtäviinsä erikoistuneita oman perimänsä mukaisia soluja. Esimerkiksi ihon kantasolut ovat erikoistuneet tuottamaan ihoa, sydämen kantasolut sydäntä ja niin edelleen.

Myös kosmetiikkaa markkinoidaan nykyään kantasoluilla. Niin sanotussa kantasolukosmetiikassa käytetään yleensä kasvien kantasolu-uutteita, joissa kantasoluja on eristetty esimerkiksi lakasta, omenasta tai alppiruususta. Näiden kantasolu-uutteiden tehtävä on muodostaa kasvin perimän mukaisia soluja, mutta niillä ei voida vaikuttaa ihmisen kantasolujen toimintaan. Kasvikantasolu-uutteet ovat tehokkaita antioksidantteja, kuten kasvi – ja hedelmäuutteet aina, mutta vaikutusyhteyttä ihmisen kantasoluihin niillä ei siis ole.

Suomalaisten tutkijoiden kehittämä L-karnitiinia (BT), oroottihappoa (B13) ja hyaluronihappoa sisältävä yhdiste poikkeaa oleellisesti kasvien kantasolu-uutteista. Yhdisteen kaupallisesti käytetty nimi on BTB13, ja se aktivoi ja suojaa nimenomaan ihmisen ihon passivoituneita kantasoluja. Yhdisteen vaikutus on osoitettu laboratoriokokeessa Oulun yliopistossa.

BTB13-yhdistettä sisältävästä kosmetiikasta on hyötyä erityisesti ikääntyvän ihon hoidossa, sillä ihossa luonnostaan esiintyvien L-karnitiinin, oroottihapon ja hyaluronihapon määrät vähenevät iän myötä. Tämä johtaa kantasolujen toiminnan hidastumiseen ja siihen, että ihosoluja muodostuu vähemmän ja että iho ohenee. Kantasolut voivat häiriintyä myös erilaisten ulkoisten tekijöiden, kuten sairauksien, lääkkeiden ja UV-säteilyn, vaikutuksesta.

BTB13-yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Yhdisteessä vesiliukoinen oroottihappo on yhdistetty rasvaliukoiseen L-karnitiiniin patentoidulla menetelmällä, joka edistää vaikuttavien aineiden kulkeutumista kohdesolun sisään. Tämän lisäksi yhdiste vaikuttaa ihosoluihin puhdistamalla niitä kuona-aineista ja aktivoimalla solujen aineenvaihduntaa sekä tuomalla ihoon ja sen soluihin erittäin voimakasta antioksidanttisuojaa.

btb ja omenatBTB-13 Yhdisteen hoitotuloksista ikääntyvällä iholla on käynnistymässä laaja kotimainen kaksoissokkotutkimus laser tilkan ylilääkäri Tom Schröderin kanssa. Tom Schröder luennoi kantasoluista myös Sky – kosmetologipäivillä 2014.

Hyvästele stressi -ilta 24.2.

Tiistaina 24.2.,  klo 17 – 19

nainen ja tunnelma

Hyvästele stressi kehosta ja mielestäsi.Tule kokemaan, miten voit yksinkertaisin ja tehokkain keinoin kotona rentouttaa itsesi ajattoman itämaisten ayurveda- ja joogamenetelmien avulla – kaikkien aistien kautta. Saat myös mahtavat tarjoukset ayurvedisiin hoitoihin. Luennoitsija ayurveda-kouluttaja Tarja Aalto. Ovimaksu 35 € sis. luennon, käytännön harjoitukset, materiaalin, tarjoilun.
ILMOITTAUDU 23.2. MENNESSÄ, paikkoja rajoitetusti.

Paikka: Mandarin Spa, Arkadiankatu 15, Helsinki

Ilmoittautumiset 040-7705644, tai sini@mandarinspa.fi
Tervetuloa

Rauhoittava hoito kasvoillesi

Viima, pakkanen ja tuuli pistävät nopeasti posket punoittamaan, ihon kiristämään ja ärsyyntymään. BTB13 kasvohoito rauhoittaa, tasapainottaa ja suojaa  ihoa sekä vahvistaa ihon luonnollista puolustuskykyä. Tammi-helmikuun tarjoushintaan 88 €.

winter skin

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoaineiden imeyttämisen, pitkän & rentouttavan kasvohieronnan BTB13 voiteilla/öljyllä sekä vitamiininaamion. Tuloksena rauhoittunut, kosteutettu, tasavärisempi ja kimmoisampi iho. Tervetuloa! Varaa aikasi suoraan netistä tai soita 040-7705644.

 

Joulukauden avaus 11.12. klo 12-19

Tervetuloa karkoittamaan kaamosta Mandarin Spa´han 11.12. klo 12 -19. Tarjolla glögia & pientä purtavaa.  Voit tulla vain piipahtamaan tai pidemmäksikin ajaksi.

KULMIEN MUOTOILUA

Koko päivän ajan non-stop kulmien muotoilua maksutta (aikoja rajoitetusti). Ajan voit halutessasi varata jo etukäteen, 040-7705644 tai sini@mandarinspa.fi

 ARPAJAISET

Luvassa myös arpajaiset.  Päivän kävijöiden kesken arvomme  tuotepalkintojen onnelliset voittajat.

 LAHJAKORTIT

Niin monella meistä on jo tavaraa yllin kyllin. Lahjakortilla voit antaa elämyksen, omaa aikaa ja ihanaa ylellisyyttä.

Vältä stressiä ja varaa kauniisti pakattu persoonallinen Mandarin Spa lahjakorttisi ajoissa.

11.12. KOKO PÄIVÄN AJAN TARJOAMME  KAIKISTA  LAHJAKORTEISTA  – 10 % ALENNUKSEN.

11.12. OHJELMA

12.00 alkaen buffet-pöydästä pientä purtavaa & glögiä + kulmien muotoilua maksutta

12.00 alkaen kaikkia lahjakortit  -10%, myös upeita tuotetarjouksia
17.00 – 17.15  Darphin-specialisti Emma Heinonen kertoo aromaterapiasta
17.15 – 17.30 Sini Linnavirta antaa vinkkejä talvi-ihon hoitoon
18.00 Arpajaisten voittajat arvotaan

Tervetuloa!

Joulukuun edut: Hehku Kasvohoito & Ultraäänihoito

HEHKU KASVOHOITO
Hehku Kasvohoito tekee ihmeitä samealle iholle. Hoidon jälkeen iho on napakka, kiinteytynyt ja tasavärisempi ja hehkuva. Hoito tehdään Nannic radiofrekvenssi laitteella. Voit ottaa hoidon päivää paria ennen juhlia. Parhaat tulokset 5 kerran sarjana.
Pikkujoulun tarjouksena 125 €/kerta, ja tähän saat kaupan päälle allihoidon (käsivarsien kiinteytyksen). Hehkuhoito kasvoille (ilman alleja)  89 € / 1 kerta.

Viisi kasvohoitoa 625 €/sarja, ja saat  2 x allihoitoa kaupan päälle (etu 156 €).
Allihoito 78 €/kerta.

ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTU & KOSTEUTUS

Ultraääni ihonpuhdistus: Hoito pehmittää huokosissa olevan talin, rasvan ja muut epäpuhtaudet ilman kipua ja jälkiä jättämättä. Puhdistuksen jälkeen ihoon imeytetään vielä tehoaineet. Tuloksena kirkas, pehmeämpi ja syväkosteutettu iho. Tarjoushinta 65 €. 

Varaa aika hoitoon pikimiten!
Mikset loistaisi ja sädehtisi –  fiilis, varmuus, kauneus. Nauti juhlista!

 

BTB13 -ihoterapia

Talvea varten kannattaa nyt varata kasvohoito suojaamaan, ravitsemaan ja myös kohottomaan ja kiinteyttämään kasvosi.  BTB13 -hoidossa käytetään yhdistettä, jolla on voimakas antioksidanttinen kantasoluja suojaava ja terveitä ihosoluja muodostava vaikutus.  BTB13 = patentoitu kantasoluteknologia, viimeisin tiede & luonnon aktiiviaineet, luonnollinen kasvojenkohotus ja ihon vahvistaminen.
Mandarin Spa´sta saat tehokkaat BTB13 -voiteet ja seerumit kotihoitotuotteiksi (nyt myös kaikki puhdistustuotteet, vartalotuotteet ja värikosmetiikka salongin hyllyssä.)
Huom! BTB13 hoitoon voit yhdistää myös kasvojenpuhdistuksen sekä suositun kohottavan ja kiinteyttävän radiofrekvenssihoidon.
BTB13 HOITOTARJOUS
BTB13 –kasvohoidon saat nyt marraskuun loppuun saakka 98 € (norm. 115 €). Tervetuloa hoitoon!

Ayurveda luento

 

AYURVEDA LUENTO 28.1. klo 17-18. Dr. Pardaman Sharma Suryasta luennoi.
Ayurveda & naisen hyvinvointi & ruokavalio -luento.
Paikka: Mandarin Spa (Arkadiankatu 15, Helsinki)
Oviraha 15 euroa – VARAA PAIKKASI  sini@mandarinspa.fi

Dr. Pardaman Sharma (BAMS)

Pardaman on kolmannen sukupolven ayurvedalääkäri. Hän on suorittanut lääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004) ja hänellä on pitkä kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon.

”Ruoka ja elämäntapasi ovat tärkeimmät lääkkeesi.” Ayurveda sanonta

Kauneutta ilmassa 5.11. klo 16.30

Kohotamme mielet sfääreihin ja saamme hyviä vinkkejä luonnolliseen kasvojenkohotukseen. Kuulet BTB13 –ihoterapiasta sekä Nannicin tehokkaasta radiofrekvenssi-hoidosta. Illan tähtiesiintyjät Gloria-lehden kauneustoimittaja Kristiina Raitala sekä Lasertilkan ylilääkäri Tom Schröder.

ILMOITTAUTUMISET 3.11. sini@mandarinspa.fi

Luvassa myös superarpajaiset ja illan aikana arvomme  kävijöiden kesken tuotepalkintojen onnelliset voittajat. Se voit olla juuri sinä!  Jokainen kävijä saa pienen yllätyspaketin matkaansa. Tarjolla glögiä ja pientä purtavaa.  Superarpajaiset. Tilaisuus on maksuton.  Tilaisuuden kesto 5.11. klo 16.30 – 18.00, tervetuloa!

16.30 alkaen buffet-pöydästä pientä purtavaa. Klo 17.00 alkaen mielenkiintoiset presentaatiot:
17.00 – 17.15  Kauneustoimittaja
Kristiina Raitalan näkökulma
17.15 – 17.30 Kasvojenkohotus Nannic radiofrekvenssilaitteella
, silittämällä sileäksi
17.30 – 17.45 Laser Tilkan ylilääkäri Tom Schröder & BTB 13                                                                                                                                                                                                                                                               
17.45 – 18.00 BTB13 -ihoterapia