TOUKOKUUN TARJOUKSENA KIINTEYTTÄVÄ JA UUDISTAVA KASVOHOITOSARJA

Ota kolmen kerran sarjahoitona kiinteyttävä Nannic Premium Radiofrekvenssi kasvohoito + mikroneulaus.
Näytä parhaat puolesi kevään juhlissa. Tule kiinteyttävään ja kohottavaan kasvohoitoon.

Tarjous:175 eur/kerta (norm. 195 €), kun varaat vähintään 3 kerran sarjan.
Jokaisella hoitokerralla saat sekä radiofrekvenssihoidon että neulauksen.
Tarjous voimassa toukokuun loppuun asti

Neulauksen avulla ihon korjaava solutoiminta aktivoituu. Iho neulataan toistamiseen huolellisesti valitun hoitoseerumin kanssa. Nannic Deep Skin hoidossa käsitellään aina kaula, kasvot ja silmänympärysiho. Iho näyttää kauniilta heti hoidon jälkeen. Toipumisaikaa ei ole.
Deep Skin mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä ihon ikääntymisen merkkeihin.

Suosittelemme hoitokertoja otetavaksi kahden viikon välein

 

Varaa 1.hoitokerta<<<

Varaa 2. hoitokerta<<<

Varaa 3. hoitokerta<<<

 

 

ÄIDILLE HEMMOTTELULAHJAKORTIT -10%

Yllätä äiti ihanalla hemmottelulahjakortilla!

Saat lahjakorteista -10% alennuksen , kun tilaat 30.4 mennessä.

Mandarin Spa lahjakortti on arvostettu ja odotettu lahjatoive. Omaa aikaa ja hemmottelua.

Voimme halutessasi lähettää lahjakortin puolestasi  kauempana asuvalle Sankarille.

Tilaukset sini@mandarinspa.fi tai soita 040 77056 44 tai poikkea Arkadiankadun putiikissa.

#kauneushoitola #helsinginkeskusta #Töölö#keväänjuhlat#äitienpäivä#lahjakortti #hemmottelu#kaasonlahja#kesähäät          Lahjakortti Mandarin Spa #hemmottelu#ayurveda#kauneushoitola#äitienpäivä

 

Kuivaharjaus ehkäisee selluliittia

Kehon kuivaharjaus, nimensä mukaisesti tehdään kuivalla harjalla. Päivittäinen kevyt kehonkuorinta elvyttää ihoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa. Aloita kuivaharjaus jalkapohjista ja etene kohti ylävartaloa.  Harjaa erityisesti käsivarsien alapuolet, allit. Käytä luonnonharjaksista harjaa, harjaten sydämeen päin. Jo muutaman minuutin harjaus tuo uutta energiaa aamuun. Älä hankaa ihoa, vaan kevyt pyöritys riittää aktivoimaan verenkiertoa ja nesteet lähtevät liikkeelle. Lopuksi käy suihkussa.
Kuivaharjauksesta on hyötyä, säännöllinen kuivaharjaus auttaa parantamaan aineenvaihduntaa, kiihdyttää verenkiertoa ja tehostaa kuona-aineiden poistumista.
Jos kärsit kylmistä jaloista ja käsistä kuivaharjaus on sinun juttusi. Kuivaharjouksen jälkeen levitä hoidettavalle alueelle ohut kerros Nannic Slim & Firm seerumia.Voit käyttää seerumia sekä aamulla että  illalla. Seerumi tarjoaa tehokkaan keinon taistella selluliittia vastaan. Monitehoinen seerumi laittaa rasvasolut dieetille ja vähentää uusien rasvasolujen muodostumista. Seerumi sisältää mm. kofeiinia, inkivääriä ja kurkumaa. Slim & Firm vähentää rasvan varastoitumista ihon alle ja kiinteyttää ihoa. Selluliittiseerumi, 150ml, on tarjouksessa huhtikuun ajan Mandarin Spassa 65€ norm 78€.

kasvojen kevätsiivous kannattaa

Deep Skin ihonhionta poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet iholta. Puhdistuksen viimeistelee syväpuhdistava detoxifying charcoal mask eli uusi hiilinaamio. Kasvojen kevätsiivous maaliskuussa tarjouksessa 95€, norm.110€. 

Uutta! Hiilinaamio on loistava tuote. Poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, napakoittaa ja jättää ihon ihanan sileäksi. Voit valita kyseisen naamion myös radiofrekvenssihoidon jälkeiseksi naamioiksi.

 

 

Kuinka hoidan couperosa-ihoa?

Kosteuta ja kosteuta. Ensiarvoisen tärkeä on valita hyvä kosteuttava kasvovesi aamuin illoin. Muista suojata iho kevätauringolta. Käytä ihoa vahvistavaa seerumia aamun illoin ja levitä päälle rauhoittava ja kosteuttava kasvovoide. Suojaa iho lämmönvaihteluilta, esim saunassa käytä kasvojen suojana naamio tai pyyhe. Vältä tulisia ruokia, hydrokortisonivoiteita (ohentavat ihoa voimakkaasti), suojaa ihosi auringolta, vältä kosmetiikkatuotteisa vahvoja hajusteita ja kemikaaleja sekä rakeisia kuorintoja. Valitse couperosaihon tuotteet ja suositushoitona on radiofrekvenssihoito couperosaseerumilla tehtynä + antistress naamio.

Tuotevinkit:

Puhdistus BTB13 sensitive cleansing foam (28 €)

Kasvovesi BTB13 sensitive facial tuner (28 €)

Kasvoille aamuin illoin BTB13 sensitive seerumi (68 €) ja sensitive voide (48).

BTB13 sensitive mask (34 €) ja Nannic hellävarainen willowbark –kuorinta (44 €) kerran viikossa.

Aurinkosuojaukseen BTB13 aurinkovoide.

Couperosa iholle sopivat tuotteet saatavilla Mandarin Spassa.

Couperosa on yleinen ominaisuus suomalaisella iholla ja se näkyy ihon punakkuutena ja  johtuu laajentuneista verisuonista. Ohuella iholla tämä on helposti havaittavissa, mutta paksuihoisemmalla vaikeammin huomattava, minkä vuoksi naiset yleensä saavat oireita herkemmin kuin miehet.  Couperosa on perinnöllistä mutta voi kehittyä myös esimerkiksi ihon paleltumisen tai rajujen lämmönvaihtelujen (esim. sauna) seurauksena. Monipuolisen erityisesti C-vitamiinipitoinen ravinto on tärkeää.

Couperosa ihoa pahentavat lämpötilavaihtelut, joten äärimmäisiä ilmasto-olosuhteita olisi syytä välttää. Pakkanen ja viima pahentavat oireita, suojaa iho huiveilla ja talvivoiteella. Kesällä ja auringossa muista aurinkosuoja. Saunassa ihon voit suojata naamiolla. Couperosaa voi lisätä alkoholi, kahvi, kuumat juomat, mausteiset ruuat sekä stressi ja tunnereaktiot. Myös useat kemikaalit ja hajustetut tuotteet aiheuttavat ihon lehahduksia. Kortisoni ohentaa ihoa, joten sitä on syytä välttää.

Hoida couperosaa hellävaraisesti ja pitkäjänteisesti. Käytä ihoa vahvistavia kosmetiikkatuotteita, mikä vähentää punoitusta ja lehahtelua. Couperosaiho on yleensä kuiva; kosteuttavat voiteet, naamiot ja luonnolliset öljyt vähentävät ihon kiristelyä. Naamiot ja puhdistustuotteet on syytä valita huolella ja vältä rakeellisia kuorintoja.

Radiofrekvenssihoidolla saadaan hyviä tuloksia ihon vahvistamisessa ja sitä kautta se vähentää couperosaa iholla.

 

 

Viihtyisä juhlapaikka Töölössä Mandarin Spassa

Something new, something blue? Juhlapaikka hakusessa?
Synttärit, polttarit, läksiäiset tai tiimipäivä. Aina on aihetta juhlaan. Katkaise arjen rutiinit ja varaa juhlatila Töölöstä Mandarin Spasta.
Iltaisin ja viikonloppuisin Mandarin Spassa järjestetään kekkerit kuin kekkerit oman teemasi mukaan.
Viihtyisä tila n.6 -20 henkilölle. 


Soita meille ja kysy lisää ohjelmasta ja tarjoilusta. Tarjolla käsi-ja kasvohoitoja, aromiterapiaa, minihierontoja, ayurvedaa.
Soita 040-770 5644 tai mailaa sini@mandarinspa.fi