Tuotteet

BTB13

BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). BTB13-sarja on Oulun yliopiston tutkijaryhmän työn tuloksena syntynyt ainutlaatuinen kantasoluja aktivoiva hoitosarja. Sarjalla on saatu erinomaiset hoitotulokset erityisesti anti-age hoidoissa. Laajasti patentoidun, suomalaisen innovaation teho on osoitettu ihmisen kantasolukokeissa. BTB13 estää ja korjaa ikääntymisen merkkejä, vahvistaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä lisäämällä ihosolujen tuotantoa ja määrää. BTB13 poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia, kirkastaa ja heleyttää ihoa. BTB13 tuo soluille energiaa; se tasoittaa ihon värieroja ja polttaa rasvaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Made in Helsinki ,Finland! Mandarin Spa’n valikoimista löydät kaikki tuotteet kiinteyttävästä ja uudistavasta BTB13  ihonhoitosarjasta.

ANTI-AGE : PARAS HOITOTEHO

 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide I
  Anti-Age Hoitovoide I sopii erityisesti +30-vuotiaille. Käytä hoitovoiteen alla aina aamuin illoin Anti-Age Seerumia.
 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide II
  Anti-Age Hoitovoide II erityisesti +40-vuotiaille. Hoitovoidetta tehostettu A-vitamiinilla, silkkiaminohapoilla, jojoba-öljyllä, Kojic-hapolla, extra-boostilla mineraaleja & BTB13-yhdisteellä. Käytä hoitovoiteen alla aina aamuin illoin Anti-Age Seerumia.
 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide III
  Anti-Age Hoitovoide III  on kehitetty  +55-vuotiaiden tarpeisiin. Hoitovoiteista tehokkain ja eniten anti-age tehoaineita sisältävä hoitovoide.
 • BTB13 Anti-Age Seerumi
  Sisältää BTB13TM-yhdisteen lisäksi kollageeniproteiinia ja DPHP:tä, jotka kiinteyttävät ihoa ja aktivoivat kollageenin tuotantoa. Seerumi on aina hoidon päätuote. Levitä seerumia puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja decoltelle kevyin taputtelevin liikkein. Voit lisätä seerumia leuan alle ja huulten ympärysiholle. Anna seerumin imeytyä ja levitä tämän jälkeen Anti-Age hoitovoidetta.
 • BTB13 Anti-Age Kasvovesi
  Kiinteyttää ihoa patentoidulla BTB13- yhdisteellä, kosteuttaa aloe veralla ja glyserolilla, rauhoittaa allantoiinilla sekä hoitaa kukkauutteilla. Runsaasti antioksidantteja ja säilöntäaineeton.
 • BTB13 Anti-Age Puhdistusemulsio
  Hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen dekyyliglukosidiin. Tuotteen runsas öljypitoisuus täydentää puhdistavaa vaikutusta irrottaen iholta rasvaliukoisen lian.
 • BTB13 Anti-Age Kasvojen Puhdistusöljy
  Puhdistaa iholta tehokkaasti rasvaliukoiset aineet,  talin, meikin ja aurinkosuojat. Puhdistusöljy hoitaa myös ihoasi E-vitamiinilla ja BTB13-yhdisteen sisältämillä vaikuttavilla aineilla. Puhdista myös silmämeikit.
 • BTB13 Anti-Age Naamio
  Runsaasti vitamiinineja sisältävä naamio heleyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon värieroja. Kinteyttävä vaikutus. Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Puhdista kasvot vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Naamiota voidaan käyttää myös silmänympärysiholla.
 • BTB13 Anti-Age Kuorinta AHA 15%
  Kuorinnan sisältämät AHA-hapot poistavat kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ihoa. Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Puhdista kasvot vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Naamiota voidaan käyttää myös silmänympärysiholla.
 • BTB13 Omega Kasvoöljy
  Omega- 3 rasvahappojen ansiosta ehkäisevät ikääntymistä ja ihon kuivumista sekä parantavat pintaverenkiertoa ja solujen ravinnonsaantia. Omega-3-rasvahapot tekevät ihosta tasaisemman ja nuoremman. Tulehdusreaktioita hillitsevä. Voit  käyttää sellaisenaan seerumin jälkeen tai yhdistettynä Anti-Age hoitovoiteeseen.
 • BTB13 Anti-Age Silmänympärysvoide
  Kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Nopeasti imeytyvä.

        MEDICAL :  APU IHO-ONGELMIIN

 • BTB13 Medical Hoitovoide I
  Rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle, aknen ja hormonaalisten näppyjen hoitoon sekä papulopustulaarisen ruusufinnin ja suunympärysihottuman hoitoon. Sopii myös herkälle ja ärtyneelle iholle, kutinaan.
 • BTB13 Medical Hoitovoide II
  Kuivalle, atooppiselle ja herkälle iholle, kutinaan, punoittavan ruusufinnin, psoriasiksen, couperosan hoitoon, ohuelle ja ärtyneelle iholle sekä suunympärys-ihottumaan. Saatavana myös appelsiinin eteerisen öljyn tuoksuisena.
 • BTB13 Medical Hoitovoide III
  Haavojen ja arpien hoitoon, arpien ehkäisyyn, akne- ja raskausarpien hoitoon, laserin ja kirurgisen toimenpiteen jälkihoitoon, mikroneulauksen ja hapotuksen jälkihoitoon, kutinaan ja auringonpolttamalle iholle sekä herkälle iholle.
 • BTB13 Medical Seerumi
  Kehitetty iho-ongelmien hoitoon. Seerumi on aina hoidon päätuote. Käytä seerumia hoitovoiteen alla aamuin ja illoin.
 • BTB13 Medical Kasvovoide
  Hoitaa ihoasi kosteuttaen ja rauhoittaen sitä. Käytä aamuin illoin puhdistuksen yhteydessä.
 • BTB13 Medical Puhdistusgeeli
  Sopii niin atoopikoille kuin akne-ihoisillekin. Se puhdistaa tehokkaasti ja kosteuttaa ihoa.
 • BTB13 Medical Kuorinta
  Kaksivaikutteinen kuorinta: entsymaattinen ja AHA-happokuorinta. Papaijan sisältämä papaiini-entsyymi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ja mustikkauute kuorii ihoa sisältämillään luonnollisilla alfa-hydroksihapoilla. Säännöllinen käyttö hoitaa aknea, arpia ja auringon aiheuttamia vaurioita. Entsymaattinen kuorinta on hyvä erityisesti rasvaiselle iholle.
 • BTB13 Medical Naamio
  Rasvaiselle, epäpuhtaalle, akne iholle. Rauhoittava.

VAHVISTA MYÖS RIPSIÄ:

 • BTB13 Eyelash Ripsiseerumi Pidentää, tuuhentaa ja vahvistaa ripsiäsi. Tuloksia näkyy jo 4-6 viikossa käytettynä aamuin illoin. Parhaan lopputuloksen saavuttaa 3-4 kuukaudessa, jonka jälkeen seerumia voi käyttää kerran päivässä. Sopii käytettäväksi myös kulmakarvoille.

Lisätietoja BTB13 tuotteista BTB13:n nettisivuilta.

EkoPharma

EkoPharma on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan kulmakivinä ovat korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys. Tuotteiden raaka-aineissa ei käytetä soluaineenvaihduntaa häiritseviä, haitallisia kemikaaleja. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, suomalaiselle iholle. Raaka-aineet, kuten yrtit ja tutkitusti tehokkaat kotimaiset marjat, tulevat Suomen luonnosta ja useimmat niistä ovat myös luomutuotettuja. Mustaherukka -linja vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii jopa kaikista herkemmälle iholle. Vadelma-linja kosteuttaa ja heleyttää. Karpalo-linja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta raikkaan ja puhtaan.

Lakshmi

Luomulaatuinen Lakshmi on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki tuotteet sisältävät kasvipohjaisia öljyjä, yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Mandarin Spa:sta löydät nämä ekologiset ayurvetiseen hoitofilosofiaan pohjautuvat tuotteet. Vata – Usein kuiva, ohut ja kosteusköyhä iho. Pitta – Punoitteleva, herkkä, ärsyyntynyt iho, jolla on helposti ihottumaa. Kappa – Paksuhko, pehmeä sekaiho, jossa näppyjä, laajentuneet ihohuokoset, rasvaisuutta ja lisääntynyt talintuotanto. Lakshmi sarjasta  luonnonkosmetiikka puhdistustuotteet – hoitovoiteet – naamiot -kuorinnat – naamiot.

 

Nannic
Skin Care By Science

Excellence hoitokonsepti: 3 askelta täydelliseen ihoon

Excellence ATP -Energisoi (Päivä)
Excellence GSH – Puolustaa (Yö)
Excellence EXT – Tehokosteuttaja

Nannicin valikoimista löytyvät hoitoseerumit silmänympärysiholle, couperosan ja ruusufinnin hoitoon. Tehotuotteet veltolle ja laajentuneille ihohuokosia vastaan. Nannicilta löydät ihon puhdistustuotteet ja tehokkaat kuorinnat. Sarjan White Willow Bark on  ehdoton pidetty klassikko.

Darphin

Darphin on ranskalainen tuotesarja, jonka sielu ja sydän on aromaterapia. Darphinin konsepti rakentuu kolmivaiheisesta yksilöllisesti räätälöidystä hoito-ohjelmasta, aromaterapiasta kasviuutteineen, mielihyvästä sekä tehokkuudesta. Pierre Darphin perusti yrityksen 1958, ja hänen jättämänsä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa sekä huolellisesti valikoituja luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä. Luonnon puhtaat kasviuutteet ja eteeriset öljyt vaikuttavat hengityksen kautta ja imeytymällä syvälle ihoon herättäen ihon toiminnot. Mandarin Spa’n valikoimista löydät seuraavat Darphin tuotelinjat: rasvaisuutta tasapainottava Skin Mat, kosteuttava Hydraskin, Vitalskin ikääntymisen ensimerkkeihin, ikääntymistä hidastava Ideal Resource ja ryppyjä ehkäisevä P. Tuotevalikoimaan kuuluvat tärkeimpinä seerumit, voiteet ja aromaattiset öljyeliksiirit. Tehokkaasti ihoa korjaavat seerumit hoitavat ihosi ongelmia ja palauttavat ihon luonnollisen voiman. Darphin hoitovoiteet lisäävät ihosi kosteuspitoisuutta, korjaavat ihoa ja suojaavat ihoasi sen tarpeiden mukaan. Yöksi ja päiväksi sopii sama voide. Aroma Care -eteerinen öljy sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita eteerisiä öljyjä, jotka auttavat tasapainottamaan ihoa.

Golden Legs

100% vedenkestävä meikki säärille. Peittää mustelmat ja verisuonet.

Instant Effects

 • Instant Lip Plumper tekee huulista täyteläisemmät ja samalla huulikynä rajaa huulesi huolitelluksi.
  Tuotteen teho perustuu hyaluronihappoon ja glykosaminoglykaaneihin, joilla on kyky imeä itseensä kosteutta tuhatkertainen määrä itseensä nähden. Aineilla on myös kyky sitoa ja ylläpitää kosteutta, mikä saa huulet näyttämään täyteläisimmiltä .
 • Instant Lash Volumiser tuuhentaa ja vahvistaa ripset.
  Instant Lash Volymiserin teho perustuu patentoituun koostumukseen, jolla on kyky kuljettaa happea ripsiin tehden ne 20 % tuuheamman näköisiksi käytön jälkeen. Pidempiaikaisella käytöllä aikaansaat ripsiseerumin koko tehon ja kestävät tulokset.
 • Instant Eye Lift häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia.
  25-45-vuotiaat: Käytä aamuisin saadaksesi levänneen näköisen ilmeen ja kirkkaan silmänalusihon ilman turvotusta.
  Yli 45-vuotiaat ja erityisen ongelmallisesta turvotuksesta ja tummista silmänalusista kärsivät: käytä aamuin ja illoin tehostaaksesi soluaineenvaihduntaa tehokkaammin myös yöaikaan. Käytä 2 viikkoa aamuin ja illoin, tämän jälkeen iltaisinInstant Efffects tuotesarja on kliinisesti tutkittu brittiläisen Richard Mearsin pitkällisen tutkimus-ja kehitystyöntulos.

Acca Kappa
Italialainen Acca Kappan kylpytuotteet