Tuotteet

BTB13

BTB13 on kosmeettinen valmiste, jonka vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13). BTB13-sarja on Oulun yliopiston tutkijaryhmän työn tuloksena syntynyt ainutlaatuinen kantasoluja aktivoiva hoitosarja. Sarjalla on saatu erinomaiset hoitotulokset erityisesti anti-age hoidoissa. Laajasti patentoidun, suomalaisen innovaation teho on osoitettu ihmisen kantasolukokeissa. BTB13 estää ja korjaa ikääntymisen merkkejä, vahvistaa ihoa ja tasoittaa ryppyjä lisäämällä ihosolujen tuotantoa ja määrää. BTB13 poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia, kirkastaa ja heleyttää ihoa. BTB13 tuo soluille energiaa; se tasoittaa ihon värieroja ja polttaa rasvaa ja parantaa aineenvaihduntaa. Made in Helsinki ,Finland! Mandarin Spa’n valikoimista löydät kaikki tuotteet kiinteyttävästä ja uudistavasta BTB13  ihonhoitosarjasta.

TUTKITUSTI VAIKUTTAVAT TEHOAINEET:

* BT & B13 uudistaa, vahvistaa
* Hyaluronihappo kosteuttaa ja täyteläistää
* A,B,C,E-vitamiinit ovat ihon hyvinvoinille tärkeimmät vitamiinit
* Prebiootit ja probiootit parantavat ihon mikrobiomia ja suojaavat ihoa
* Peptidit ja aminohapot ovat ihon rakennusaineita
* Keramidit lisäävät ihon kosteutta ja estävät kosteuden haihtumista iholta

VAIKUTUSTA PINTAA SYVEMMÄLLE:

* BT edesauttaa tehoaineiden imeytymistä. Vesiliukoinen B13 pääsee vaikuttamaan solukalvon sisälle ja tuomaan ihosoluun sen tarvitsemaa energiaa.

ANTI-AGE : PARAS HOITOTEHO

 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide I
  Anti-Age Hoitovoide I sopii erityisesti +30-vuotiaille. Käytä hoitovoiteen alla aina aamuin illoin Anti-Age Seerumia.
 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide II
  Anti-Age Hoitovoide II erityisesti +40-vuotiaille. Hoitovoidetta tehostettu A-vitamiinilla, silkkiaminohapoilla, jojoba-öljyllä, Kojic-hapolla, extra-boostilla mineraaleja & BTB13-yhdisteellä. Käytä hoitovoiteen alla aina aamuin illoin Anti-Age Seerumia.
 • BTB13 Anti-Age Hoitovoide III
  Anti-Age Hoitovoide III  on kehitetty  +55-vuotiaiden tarpeisiin. Hoitovoiteista tehokkain ja eniten anti-age tehoaineita sisältävä hoitovoide.
 • BTB13 Anti-Age Seerumi
  Sisältää BTB13TM-yhdisteen lisäksi kollageeniproteiinia ja DPHP:tä, jotka kiinteyttävät ihoa ja aktivoivat kollageenin tuotantoa. Seerumi on aina hoidon päätuote. Levitä seerumia puhdistetuille kasvoille, kaulalle ja decoltelle kevyin taputtelevin liikkein. Voit lisätä seerumia leuan alle ja huulten ympärysiholle. Anna seerumin imeytyä ja levitä tämän jälkeen Anti-Age hoitovoidetta.
 • BTB13 Anti-Age Kasvovesi
  Kiinteyttää ihoa patentoidulla BTB13- yhdisteellä, kosteuttaa aloe veralla ja glyserolilla, rauhoittaa allantoiinilla sekä hoitaa kukkauutteilla. Runsaasti antioksidantteja ja säilöntäaineeton.
 • BTB13 Anti-Age Puhdistusemulsio
  Hellävarainen pesuteho perustuu luonnolliseen ja kasviperäiseen dekyyliglukosidiin. Tuotteen runsas öljypitoisuus täydentää puhdistavaa vaikutusta irrottaen iholta rasvaliukoisen lian.
 • BTB13 Anti-Age Kasvojen Puhdistusöljy
  Puhdistaa iholta tehokkaasti rasvaliukoiset aineet,  talin, meikin ja aurinkosuojat. Puhdistusöljy hoitaa myös ihoasi E-vitamiinilla ja BTB13-yhdisteen sisältämillä vaikuttavilla aineilla. Puhdista myös silmämeikit.
 • BTB13 Anti-Age Naamio
  Runsaasti vitamiinineja sisältävä naamio heleyttää ja kirkastaa ihoa sekä tasoittaa ihon värieroja. Kinteyttävä vaikutus. Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Puhdista kasvot vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Naamiota voidaan käyttää myös silmänympärysiholla.
 • BTB13 Anti-Age Kuorinta AHA 15%
  Kuorinnan sisältämät AHA-hapot poistavat kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ihoa. Levitä naamiota kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Anna vaikuttaa 15 minuuttia. Puhdista kasvot vedellä ja viimeistele kasvovedellä. Naamiota voidaan käyttää myös silmänympärysiholla.
 • BTB13 Omega Kasvoöljy
  Omega- 3 rasvahappojen ansiosta ehkäisevät ikääntymistä ja ihon kuivumista sekä parantavat pintaverenkiertoa ja solujen ravinnonsaantia. Omega-3-rasvahapot tekevät ihosta tasaisemman ja nuoremman. Tulehdusreaktioita hillitsevä. Voit  käyttää sellaisenaan seerumin jälkeen tai yhdistettynä Anti-Age hoitovoiteeseen.
 • BTB13 Anti-Age Silmänympärysvoide
  Kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. Nopeasti imeytyvä.

PRO-AGE

 • BTB13 Pro-Age seerumi
  Lyhytaikainen vaikutus: Iho heleytyy ja kirkastuu.
  Pitkäaikainen vaikutus: Iho kiinteytyy, vahvistuu ja värierot tasoittuvat.Btb13 Pro-Age seerumi on hoitolinjan tärkein tuote. Tuotteen säännöllisellä käytöllä saadaan aikaan hämmästyttäviä tuloksia. Vaikutukset perustuvat BTB1313-yhdisteen l-karnitiinin (BT) ja oroottihappoon (B13), joita on ihossa itsekkäänkin, mutta niiden määrä vähenee iän myötä.
  Muut seerumin vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo, joka tuo kosteutta ja täyteläistää ihoa. Peptidit ovat ihon rakennusaineita. Preibiootit suojaavat ihoa ja parantavat ihon mikrobiomia. C-vitamiini  aktivoivat kollageenin muodostumista. Ruusunmarjauute on tehokas antioksidantti ja sisältää runsaasti luonnollista C-vitamiinia. Tämä BTB13 Pro-Age seerumi on aikuisen naisen must-tuote. Firming & Rejuwenating from Mandarin Spa.
 • Pro-Age Vitamiinivoiteet: Pro-Age 1, Pro-Age 2, Pro-Age 3 vitamiinivoiteet tuovat iholle kaikki sen tarvitsemat tehoaineet.
  Ihon vitamiinien tarve kasvaa iän myötä.Vitamiinivoiteet sisältävät B,C ja E-vitamiineja ja myös A-vitamiineja saat kahdesta vahvimmasta voiteesta. Solun energiatasoa vahvistaa ainutlaatuinen BTB13- yhdiste sekä energiaa tuottava ubikinoni Q10, L-karnitiini (BT) tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja oroottihappo (B13) ihon uusiutumista, Iho tarvitsee näitä aineita aamuin illoin. Voidepohjan öljyjen lukumäärä ja koostumuksen täyteläisyys kasvavat voidenumeron mukaisesti. Vitamiinivoiteet 1 ja 3 tuoksuvat energiseltä inkivääriltä ja voide 2 on hajusteeton.
 • Pro-Age Silmänympärysvoide:
  Pro-Age silmänympärysvoide uudistaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Se häivyttää tummia silmänalusia aktivoimalla kuona-aineiden poistumista ihoilta ja soluista.
 • Pro-Age Puhdistusemulsio: Emulsio puhdistaa kasvojen ihon ja meikin hellävaraisesti kuivattamatta ihoa.
 • Pro-Age Hoitovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen ja tasapainottaa ihon pH:n.Erinomainen pintakuivan ihpn kosteuttamiseen. Hoitovettä voi levittää useita kerroksia tehokosteuttamaan ihoa.
 • Pro-Age AHA Duo-Kuorinta poistaa luolleita ihosoluja,puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Kuorinta on kaksivaikutteinen: Bambujauhe kuorii kuolleita ihosoluja mekaanisesti. Luonnolliset AHA-hapot viimeistelevät kuorinnan ja samalla kosteuttavat sekä kiinteyttävät ihoa aktivoimalla kollageenin tuotantoa.
 • Pro-Age Vitamiininaamio on tehohoito, joka heleyttää,kirkastaa ja vahvistaa ihoa. Toimii myös hyvin yönaamiona. Sisältää energisoivaa BTB13 yhdistettä,iholle tärkeitä A,B5,C ja E-vitamineja,prebiootteja ja peptidejä sekä hoitavia kasviöljyjä ja ubikinonia.
 • Pro- Age  BTB13 Vaalentaja on kehitetty maksaläiskien ja hyperpigmentaatioalueiden hoitoon. Sisältää ihon väriä tasoittavaa BTB13™ -hoitogeeliä ja ihoa vaalentavaa kojihappoa (2%).
 • Ultimate Filler: BTB13 Täyttäjä täyteläistää kasvojen ja kaulan ihoa luonnollisesti sitoen hyaluronihappoa ja kosteutta iholle.
 • Pro-Age BTB13 Multikosteuttaja: toimii tehokkaana ihon kosteuttajana.

SENSITIVE: HERKÄLLE IHOLLE

 • BTB13 Sensitive Hoitovoide rauhoitta tuo suojaa ja kosteutta herkälle ja kuivalle iholle. Ihana tuoksu rauhoittavasta appelsiiniöljystä. Saatavana myös hajusteettomana.
 • BTB13 Sensitive Puhdistusvoide puhdistaa ihon hellävaraisesti. Sisältää BTB13 hoitogeeliä ja antioksidanttista ruusunmarjauutetta, jotka rauhoittavat ja ravitsevat herkkää ihoa.
 • BTB13 Puhdistusvaahto puhdistaa ihon tehokkaasti ja hellävaraisesti. Sopii myös silmämeikinpoistoon.
 • BTB13 Hoitovesi viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Erinomainen herkän ja ärtyneen ihon rauhoittamiseen ja kosteuttamiseen. Hoitovettä voi levittää useita kerroksia tehokosteuttamaan ihoa.
 • BTB13 Sensitive Entsyymikuorinta kuorii ihoa hellävaraisesti samalla kirkastaen ihoa.
 • BTB13 Sensitive Naamio sopii erinomaisesti herkälle, kuivalle tai ärtyneelle iholle. C-vitamiini yhdessä BTB13 hoitogeelin kanssa vahvistaa ihoa ja vähentää sen punaisuutta. Naamion sisältämät prebiootit ja keramidit suojaavat sekä kosteuttavat ihoa. Toimii hyvin yönaamiona.
 • BTB13 Silmänympärysvoide rauhoittaa ja kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. SIsältää ihon puolutuskykyä vahvistavia prebiootteja ja kosteuden haihtumista estäviä keramideja.

 

MEDICAL :  APU IHO-ONGELMIIN

 • BTB13 Medical Hoitovoide 
  Medical Hoitovoide on helposti imeytyvä öljytön kasvovoide, joka sopii pintakuivalle sekaiholle sekä normaalille ja rasvaselle iholle. Tapainottaa ihon talintuotantoa.
 • BTB13 Medical Seerumi
  Kehitetty iho-ongelmien hoitoon. Seerumi on aina hoidon päätuote. Käytä seerumia hoitovoiteen alla aamuin ja illoin. Medical seerumi korjaa,uudistaa ja tasapainottaa ihoa.
 • BTB13 Medical Puhdistusgeeli
  Raikas Medical puhdistusgeeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja kuivattamatta. Sopii pintakuivalle sekaiholle sekä normaalille ja rasvaiselle iholle. Sisltää BTB13-hoitogeeliä,kurkku-yytetta sekä virkistävää piparminttuöljyä.
 • BTB13 Medical Kuorinta
  Kaksivaikutteinen kuorinta: entsymaattinen ja AHA-happokuorinta. Papaijan sisältämä papaiini-entsyymi poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia ja mustikkauute kuorii ihoa sisältämillään luonnollisilla alfa-hydroksihapoilla. Säännöllinen käyttö hoitaa aknea, arpia ja auringon aiheuttamia vaurioita. Entsymaattinen kuorinta on hyvä erityisesti rasvaiselle iholle.
 • BTB13 Medical Naamio
  Rasvaiselle, epäpuhtaalle, akne iholle. Rauhoittava.

AURINKOTUOTTEET:

 • BTB13 Suojaava Aurinkovoide SPF 30
  Aurinkovoiteen fysikaalinen aurinkosuoja muodostuu titaanidioksidista ja sinkkioksidista. Hyvin levittyvä koostumus.

VAHVISTA MYÖS RIPSIÄ:

 • BTB13 Eyelash Ripsiseerumi  Pidentää ja vahvistaa ripsiäsi. Levitetään aamuin illoin ripsien tyveen. Sopii käytettäväksi ripsienpidennysten kanssa tai niiden poistamisen jälkeen. Sopii käytettäväksi myös kulmakarvoille.

ERIKOISHOITOTUOTTEET:

 • BTB13 Ultimate Whitener – Vaalentaja 30 ml
  Vaalentaja on kehitetty maksaläiskien ja hyperpigmentaatioalueiden hoitoon. Sisältää ihon väriä tasoittavaa BTB13™ -hoitogeeliä ja ihoa vaalentavaa kojihappoa (2%). Käyttö: Levitä Vaalentajaa iltaisin hoidettavalle alueelle. Käytetään vain paikallisesti ongelma-alueelle, sillä kojihappo voi ärsyttää ihoa
 • BTB13 Ultimate Filler – Täyttäjä 15 ml
  BTB13 Täyttäjä täyteläistää kasvojen ja kaulan ihoa luonnollisesti sitoen hyaluronihappoa ja kosteutta iholle. Käyttö: Levitä pieni määrä Täyttäjää juonteisiin tai koko kasvoille. Suihkuta Täyttäjän päälle BTB13 Multikosteuttajaa riittävästi kunnes iho ei enää tunnu tahmealta. Hyaluronihappo tarvitsee kosteutta juonteiden täyttämiseen. Levitä lopuksi seerumia ja voidetta
 • BTB13 Ultimate Moisturizer – Multikosteuttaja 100 ml
  BTB13 Multikosteuttaja toimii tehokkaana ihon kosteuttajana. Käyttö: Suihkuta kasvoille. Suihke tuo kosteutta ja estää kosteuden haihtumista iholta. Lisää tarvittaessa.
 • BTB13 Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki joka tuo hehkua iholle. Meikkivoiteen alla Heleyttäjä parantaa meikin kestoa ja luo iholle eloisaa hehkua. Meikkivoiteen päälle sipaistuna se korostaa kasvoja valokynän tavoin. Sekoittamalla pisaran Heleyttäjää meikkivoiteeseen meikin ilme raikastuu ja kevenee..

 

HEHKUA IHOLLE HOITOMEIKEILLÄ
BTB13 Mineraalimeikkivoide sopii suomalaiselle iholle loistavasti ja niiden kevyt koostumus sisältää ihoa hoitavaa ja vahvistavaa patentoitua BTB13-hoitogeeliä. Meikkivoitteet on kehitty yhteistyössä Raili Hulkkosen kanssa. Meikkivoiteiden blur-partikkelit häivyttävät juonteita ja taikovat ihon ilmeen sileäksi ja tasaiseksi.
BTB13 Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki joka tuo hehkua iholle. Meikkivoiteen alla Heleyttäjä parantaa meikin kestoa ja luo iholle eloisaa hehkua. Meikkivoiteen päälle sipaistuna se korostaa kasvoja valokynän tavoin. Sekoittamalla pisaran Heleyttäjää meikkivoiteeseen meikin ilme raikastuu ja kevenee. BTB13 mineraalimeikit ja heleyttäjät löydät Töölöstä Mandarin Spasta.

Lisätietoja BTB13 tuotteista BTB13:n nettisivuilta.

EkoPharma

EkoPharma on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan kulmakivinä ovat korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys. Tuotteiden raaka-aineissa ei käytetä soluaineenvaihduntaa häiritseviä, haitallisia kemikaaleja. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, suomalaiselle iholle. Raaka-aineet, kuten yrtit ja tutkitusti tehokkaat kotimaiset marjat, tulevat Suomen luonnosta ja useimmat niistä ovat myös luomutuotettuja. Mustaherukka -linja vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Sopii jopa kaikista herkemmälle iholle. Vadelma-linja kosteuttaa ja heleyttää. Karpalo-linja tasapainottaa talintuotantoa ja vähentää tulehdusta tehden ihosta raikkaan ja puhtaan.

Lakshmi

Luomulaatuinen Lakshmi on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Kaikki tuotteet sisältävät kasvipohjaisia öljyjä, yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä. Mandarin Spa:sta löydät nämä ekologiset ayurvetiseen hoitofilosofiaan pohjautuvat tuotteet. Vata – Usein kuiva, ohut ja kosteusköyhä iho. Pitta – Punoitteleva, herkkä, ärsyyntynyt iho, jolla on helposti ihottumaa. Kappa – Paksuhko, pehmeä sekaiho, jossa näppyjä, laajentuneet ihohuokoset, rasvaisuutta ja lisääntynyt talintuotanto. Lakshmi sarjasta  luonnonkosmetiikka puhdistustuotteet – hoitovoiteet – naamiot -kuorinnat – naamiot.

 

Nannic
Skin Care By Science

Excellence hoitokonsepti: 3 askelta täydelliseen ihoon

Excellence ATP -Energisoi (Päivä)
Excellence GSH – Puolustaa (Yö)
Excellence EXT – Tehokosteuttaja

Nannicin valikoimista löytyvät hoitoseerumit silmänympärysiholle, couperosan ja ruusufinnin hoitoon. Tehotuotteet veltolle ja laajentuneille ihohuokosia vastaan. Nannicilta löydät ihon puhdistustuotteet ja tehokkaat kuorinnat. Sarjan White Willow Bark kuorinta on  ehdoton pidetty klassikko. Kuorinta kerran viikossa kasvoille ja kaulalle.

Golden Legs

100% vedenkestävä meikki säärille. Peittää mustelmat ja verisuonet.

Instant Effects

 • Instant Lip Plumper tekee huulista täyteläisemmät ja samalla huulikynä rajaa huulesi huolitelluksi.
  Tuotteen teho perustuu hyaluronihappoon ja glykosaminoglykaaneihin, joilla on kyky imeä itseensä kosteutta tuhatkertainen määrä itseensä nähden. Aineilla on myös kyky sitoa ja ylläpitää kosteutta, mikä saa huulet näyttämään täyteläisimmiltä .
 • Instant Lash Volumiser tuuhentaa ja vahvistaa ripset.
  Instant Lash Volymiserin teho perustuu patentoituun koostumukseen, jolla on kyky kuljettaa happea ripsiin tehden ne 20 % tuuheamman näköisiksi käytön jälkeen. Pidempiaikaisella käytöllä aikaansaat ripsiseerumin koko tehon ja kestävät tulokset.
 • Instant Eye Lift häivyttää turvotusta ja tummia silmänalusia.
  25-45-vuotiaat: Käytä aamuisin saadaksesi levänneen näköisen ilmeen ja kirkkaan silmänalusihon ilman turvotusta.
  Yli 45-vuotiaat ja erityisen ongelmallisesta turvotuksesta ja tummista silmänalusista kärsivät: käytä aamuin ja illoin tehostaaksesi soluaineenvaihduntaa tehokkaammin myös yöaikaan. Käytä 2 viikkoa aamuin ja illoin, tämän jälkeen iltaisinInstant Efffects tuotesarja on kliinisesti tutkittu brittiläisen Richard Mearsin pitkällisen tutkimus-ja kehitystyöntulos.

 

Lahjakortit

Voimme joko postittaa suoraan vastaanottajalle tai voit vastaanottaa sen haluamaasi osoitteeseen.

Miten tilaan Mandarin Spa lahjakortin: Sähköpostitse: sini@mandarinspa.fi Puhelimitse: 040 770 56 44 Hoitolastamme: Arkadiankatu 15 00100 Helsinki (Töölö) Lahjakortti suoraan kotiisi tai lahjansaajalle.  Helppoa ja vaivatonta.

Miten maksan lahjakortin: Saat meiltä maksutiedot ja voit maksaa lahjakortit netissä pankin kautta

Mandarin Spa lahjakortti on arvostettu lahja ja kiva lahjaidea syntymäpäiväksi tai kun haluat muistaa ystävää tai työkaveria.
Äitienpäivän paras lahjavinkki on hemmottelulahjakortti.

#kauneushoitola #helsinginkeskusta #Töölö#keväänjuhlat#äitienpäivä#lahjakortti #hemmottelu#kaasonlahja#kesähäät         Lahjakortti Mandarin Spa #hemmottelu#ayurveda#kauneushoitola#

Voit valita kahdesta lahjakortti-mallista.