Yhteys ja ajanvaraus

SKY Cidesco-kosmetologi Sini Linnavirta 040 770 5644,  sini@mandarinspa.fi

 

Kauneushoitola Mandarin Spa sijaitsee  Arkadiankadulla Töölössä, Helsingissä.  Meille on helppo tulla. Hoitolaamme on lyhyt kävelymatka Kampin metroasemalta tai rautatieasemalta. Ratikat 1 ja 2 pysähtyvät Arkadiankadulla. Valoisa tilamme on Aurorankadun ja Arkadiankadun kulmauksessa.

Aukioloajat sopimuksen mukaan. Myös myöhäiset ilta-ajat aikataulusi mukaisesti.

Mandarin Spa
Arkadiankatu 15
00100 Helsinki
 

Mandarin Spa Facebookissa

 

Teitä palvelevat

Sini oma kuva Tallinn 24.8. picture manager

Sini Linnavirta 040 770 5644,  sini@mandarinspa.fi

Sini on SKY–Cidesco-kosmetologi ja erikoistunut kasvo- ja vartalohoitoihin. Hän on keskittynyt kiinteyttäviin kasvohoitoihin, mm. radiofrekvenssihoitoihin, tehokkaisiin hoitotuotteisiin ja hierontatekniikoihin. Tärkeä osa on myös mielellä, ja Mandarin Span hoitomenuun oleellisena osana kuuluvat hemmotteluhoidot kuten aromahieronta, kuumakivihieronta ja pitkät hemmotteluhoidot. Sini tekee myös ayurveda kasvo- ja vartalohoitoja.

Mandarin Span lahjakortit yrityksen henkilökunnalle, merkkipäiviksi tai hemmottelulahjaksi ystävälle.
Voit myös tilata Mandarin Spa lahjakortin sähköpostitse tai soittaa. Postitamme lahjakortin halutessasi myös vastaanottajalle.

Haluatko tarjota tiimillesi rentouttavan ja virkistävän päivän. Mandarin Spa järjestää  erilaisia yritystilaisuuksia.

Mandarin Span kautta voit varata myös oivaltavia ja uuden näkökulman antavia kauneus- ja hyvinvointialan matkoja, kerää oma porukkasi. Yhteistyökumppanimme on Kontiki Tours http://www.kontiki.fi/matkatyypit/hyvinvointi/

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Pardaman Sharma  040-8418676,   ajanvaraus@surya.fi

Pardaman on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon ayurvedasta intialaisessa yliopistossa (1998–2004). Hän on harjoittanut ayurvedaa Suomessa jo lähes kymmenen vuotta. Pardamanilla on pitkä kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen elämäntyyliin ja ruokavalioon. Hän on karismaattinen ayurvedan asiantuntija ja arvostettu luennoitsija ja kouluttaja.

”Ayurveda on minulle elämäntapa ja olennainen osa elämääni, sillä ayurvedan oppeja on noudatettu kotonamme aina. Olen ayurvedan asiantuntija jo kolmannessa sukupolvessa” – Pardaman Sharma

 

 


Alar Lookson

Alar Lookson 0400-382 526, alar.lookson@gmail.com

Alar on koulutettu hieroja, joka on suorittanut urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon. Hänen palveluihinsa kuuluu myös lihashuolto, lihaksia muokkaavaa hoito – kaikille liikuntaa harrastaville, aktiivisesti urheileville ihmisille.

Hieronta rentouttaa ja parantaa verenkiertoa sekä ihonlaatua. Se aktivoi aineenvaihduntaa ja parantaa hyvinvointia kokonaisuudessa.

Tule rentoutumaan ja hoitamaan lihakset kuntoon – saat hyvän mielen hieronnasta, jaksat enemmän ja pidemmälle!


Aurinkoisesti tervetuloa Mandarin Spa’han!

Kartta