Yhteys ja ajanvaraus

SKY Cidesco-kosmetologi Sini Linnavirta 040 770 5644,  sini@mandarinspa.fi

Koulutettu hieroja Alar Lookson 0400-382 526, alar.lookson@gmail.com

Kauneushoitola Mandarin Spa sijaitsee  Arkadiankadulla Töölössä, Helsingissä. Aukioloajat sopimuksen mukaan. Myös myöhäiset ilta-ajat aikataulusi mukaisesti.

Mandarin Spa
Arkadiankatu 15
00100 Helsinki
 

Mandarin Spa Facebookissa

 

Teitä palvelevat

Sini oma kuva Tallinn 24.8. picture manager

Sini Linnavirta 040 770 5644,  sini@mandarinspa.fi

Sini on SKY–Cidesco-kosmetologi ja erikoistunut kasvo- ja vartalohoitoihin. Hän on keskittynyt kiinteyttäviin kasvohoitoihin, mm. radiofrekvenssihoitoihin, tehokkaisiin hoitotuotteisiin ja hierontatekniikoihin. Tärkeä osa on myös mielellä, ja Mandarin Span hoitomenuun oleellisena osana kuuluvat hemmotteluhoidot kuten aromahieronta, kuumakivihieronta ja pitkät hemmotteluhoidot. Sini tekee myös ayurveda kasvo- ja vartalohoitoja.

Mandarin Span lahjakortit yrityksen henkilökunnalle, merkkipäiviksi tai hemmottelulahjaksi ystävälle.
Voit myös tilata Mandarin Spa lahjakortin sähköpostitse tai soittaa. Postitamme lahjakortin halutessasi myös vastaanottajalle.

Mandarin Span kautta voit varata myös oivaltavia ja uuden näkökulman antavia kauneus- ja hyvinvointialan matkoja, kerää oma porukkasi. Yhteistyökumppanimme on Kontiki Tours http://www.kontiki.fi/matkatyypit/hyvinvointi/

 


Alar Lookson

Alar Lookson 0400-382 526, alar.lookson@gmail.com

Alar on koulutettu hieroja, joka on suorittanut urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon. Hänen palveluihinsa kuuluu myös lihashuolto, lihaksia muokkaavaa hoito – kaikille liikuntaa harrastaville, aktiivisesti urheileville ihmisille.

Hieronta rentouttaa ja parantaa verenkiertoa sekä ihonlaatua. Se aktivoi aineenvaihduntaa ja parantaa hyvinvointia kokonaisuudessa.

Tule rentoutumaan ja hoitamaan lihakset kuntoon – saat hyvän mielen hieronnasta, jaksat enemmän ja pidemmälle!


Aurinkoisesti tervetuloa Mandarin Spa’han!

Kartta