Nannic kuva Rene.jpg

Kärsitkö ohenevista hiuksista?

Ratkaisu: Nannic HSR (Hair, scalp, roots) - innovaatio oheneville hiuksille.

Ajatus Nannic HSR -tuotteista syntyi vuonna 2010 kun Nannicin luojaa René Nagelsia häiritsi oma hiusten oheneminen.

Satojen tuoteformuloiden jälkeen syntyi hoitokonsepti oheneville hiuksille - Nannic HSR - hiusten kasvua lisäävät hoitotuotteet miehille ja naisille.

Konseptissa käytät Nannic seerumia, shampoota ja hoitoainetta.

Nannic HSR ravitsee hiuksia syvällä hiusten juurissa tekemällä hiussäikeet vahvoiksi ja elastisiksi. Tuotteet pitävät päänahan terveenä, ja varmistavat, että karvatupet toimivat tehokkaasti.

Tulokset puhuvat puolestaan.

Nannic tuotekuva.jpg

Vihdoinkin täällä - Mandarin Spa`sta nyt kaikki Nannicin uudet hiustuotteet

Damage Repair Shampoo 32€. Bestseller! Lisää volyymiä.

Day Care Lotion Seerumi 58€. Ravitsee karvatuppia ja aktivoi päänahkaa ja hiusjuuria, mikä vähentää hiusten lähtöä. Lisää energiaa soluille (ATP) ja vahvistaa IV-tyypin kollageenia, joka auttaa hiusjuuria “ankkuroitumaan” päänahkaan paremmin.

Night Care Lotion Seerumi 58€. Ravitsee hiusjuurta ja ehkäisee hiusten lähtöä. Tuote parantaa mikroverenkiertoa, vahvistaa hiusta antaen sille ravintoa ja elinvoimaa. Myös talintuotanto normalisoituu.

Vitality Boost Shampoo 33€. Ehkäisee hiustenlähtöä. Erityisen hyvä miehille. Tuote ravitsee hiuksia ja päänahkaa, korjaa hiuksen rakennetta.

Keratin Boost Hoitoaine 40€. Kosteuttaa intensiivisesti, antaa volyymia ja vahvistaa hiusta. Lisää kiiltoa ja kammattavuutta. Sopii myös hiusnaamioksi.

Caring spray kevyesti muotoileva hoitosuihke 36€. Rakennekorjaa hiusta ja varmistaa kauniin kiillon. Lisää tuuheutta tyvestä latvaan.

“Kymmeniä ja kymmeniä tuotteita testanneena on ihana löytää tuotekonsepti, joka todella toimii.” - Sini Linnavirta