Nannic_Premium_radiofrekvenssihoito_kasvojenkohotus_Helsinki.jpg

NANNIC PREMIUM

Moderni teknologia mahdollistaa kasvojenkohotuksen ilman kirurgista käsittelyä.

Tehokkailla laitteilla tehtävä hoito saa sinut näyttämään raikkaalta, elinvoimaiselta, uudistuneelta omalta itseltäsi.

 

MITÄ NANNIC PREMIUM RADIOFREKVENSSIHOITO ON?

Nannic Premium radiofrekvenssihoito lämmittää ihon kerroksia johtamalla radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen - kivuttomasti ja turvallisesti.

Radiofrekvenssin elektromagneettinen ja diaterminen energia aktivoi ihon mikroverenkiertoa, ja happea kulkeutuu kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu. Erityisesti kollageeni- ja elastiinisäikeet vahvistuvat, mikä antaa välittömästi nosteen kasvoille. Kuona-aineet poistuvat kudoksesta verenkierron ja lymfanesteiden mukana. Tämä fysiologinen prosessi aktivoi ihon solutoimintaa, ja tulokset näkyvät heti ihon kiinteytymisenä ja tasoittumisena.

Hoidossa imeytetään ihon tarpeiden mukaan valitut, tehokkaat lamellaariseerumit, syvälle ihon kerroksiin. Yksilöllisiä hoitovaikutuksia saadaan valitsemalla käytettävät seerumit ihon tarpeen mukaan.

Nannic-radiofrekvenssihoito on miellyttävä ja rentouttava kokemus. Hoito antaa välittömän nosteen ja napakkuuden kasvoille, palauttaa ihon luonnollisen tasapainon, parantaa ihon pintaverenkiertoa, auttaa ihoa säilyttämään kosteustasapainonsa, poistaa turvotuksia sekä vahvistaa ihoa.

Katso video

 
nannic_kiinteytyshoidot_helsinki.jpg

MITÄ HOIDETAAN?

Nannic Premium radiofrekvenssillä saamme tuloksia seuraavissa ihon haasteissa: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsterinposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympärysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho, couperosa ja rosacea.

Hoidolla saadaan myös hyviä tuloksia vartalon ongelmakohtiin kuten selluliittiin ja venymäjälkiin.

kasvojenkohotus_luonnollinen_radiofrekvenssihoito.jpg

TURVALLINEN JA TEHOKAS

Nannic Premium radiofrekvenssihoitoa voi suositella kaikenikäisille naisille ja miehille, sekä herkkäihoisille.

Hoito on turvallinen ja toipumisaikaa ei ole.

Hoidon jälkeen tulokset ovat heti nähtävällä, ja vain paranevat aikaa myöden.

Hoitoon tulevalla ei kuitenkaan tule olla sydämentahdistinta, kilpirauhasen liikatoimintaa tai tulehdussairauksia.

Hoito aktivoi ihon toimintoja.

nuorentava_kiinteyttävä_kasvohoito_miehille_Helsingissä.jpg

MIKSI VALITA JUURI NANNIC PREMIUM RADIOFREKVENSSI?

Mandarin Spa`ssa on kansainvälisesti markkinoiden johtava Nannic radiofrekvenssi-laitteisto.

Nannic on menestystarina nykyaikaisessa ja tuloshakuisessa ihonhoidossa, jossa hoito tehdään ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Nannic-laboratorio ja tuotekehitys sijaitsevat Belgiassa. Nannic on maailmalla arvostettu kiinteyttävien ja tuloksellisten hoitojen ykkösnimi, ja se tekee jatkuvasti kansainvälistä tutkimus- ja yhteistyötä.

Useita laitteita käyttäneenä ja jo tuhansien asiakkaiden kokemuksia kuulleena voimme aidosti todeta Nannic Premium -laitteiden tehokkuuden. On ollut ilo olla mukana Nannic-menestystarinassa ja tarjota tätä ehdottomasti suosituinta hoitoa asiakkaillemme.

 

RADIOFREKVENSSI-HOIDON KULKU

Hoito kestää 1,5 h sisältäen alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, radiofrekvenssi-tehohoidon sekä kiinteyttävän naamion. Hoidon aikana kasvoihin imeytetään lamellaaripohjaiset hoitoseerumit. Kasvohoitoon sisältyy myös kaulan ja decolté-alueen käsittely. Hoidon jälkeen iho on raikas ja kimmoisa.

HOITORYTMI

Hoito sopii otettavaksi yksittäisenä tehokkaana kasvohoitona. Pysyvien hoitotulosten aikaansaamiseksi suosittelemme sarjahoitoa 3-5 hoidon sarjana. Sarjan jälkeen suosittelemme ylläpitohoitoja 1-3 kuukauden välein. Hoitorytmi riippuu ihosi tarpeista.

 
mikroneulaus_iholle_nannic_helsinki.jpg

NANNIC DEEP SKIN MIKRONEULAUS

Mikroneulauksen tarkoituksena on uudistaa ihon rakennetta. Deep Skin mikroneulaus tehdään aina kertakäyttöisellä hoitopäällä, jossa neulauslaite tekee ihoon 0,5 mm syvyisiä mikrokanavia. Iho neulataan toistamiseen tehohoitoseerumin kanssa.

Mikrokanavien tehtävänä on aktivoida ihon omaa solutoimintaa ja lisätä kollageenin tuotantoa.

Iho on jo yhdestä hoitokerrasta kirkkaampi ja eloisampi. Mikroneulaus vahvistaa myös couperosa-ihoa ja auringon vaurioittamaa ihoa. Suositus mikroneulaukselle on 3-6 kerran sarja.

ihon_hionta_kasvohoito_Helsinki.jpg

NANNIC DEEP SKIN IHONHIONTA

Ennen Deep Skin hiontaa iholle tehdään entsyymikuorinta.

Deep Skin hiontapää on harjamainen ja se toimii hyvin tehokkaasti hioen ihon kuollutta sarveissolukerrosta.

Hionnan tehoa voidaan säätää eri ihoalueilla.

Deep Skin hionta ei ole kivulias.