Katso mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä

 
kosmetologi_Helsinki.jpg

Kävin ensimmäisen kerran Mandarin Spassa 2016, kun halusin kokeilla radiofrekvenssihoitoa kasvoilleni. Tavoitteena oli löytää hoitomuoto, millä kasvojeni iho ja ilme saataisiin virkeämmäksi. Hoito tuntui erittäin tehokkaalta ja miellyttävältä. Mielikin virkistyi! Sen jälkeen olen käynyt säännöllisesti Mandarin Spassa. Hoitola on erittäin viihtyisä ja hoitolaitteet ja -aineet laadukkaat. Sinin rautainen kokemus ja taitavat kädet takaavat, että sinusta pidetään kokonaisvaltaisesti huolta. Tätä voin suositella!

Tarja Leporanta

Satu+Silvo.jpg

Toisinaan kun katson peiliin ja näen väsyneen itseni ja harmaan ihoni, toivon, että hehku palaisi edes pätkittäin. Mandarin Spassa Sinin ihanissa hoidoissa on kuin pikku taivaassa. Sini saa ihon taas hehkumaan, myös henkinen olo paranee, ja tajuaa miten itsestä huolehtiminen on myös todella tärkeää. Ystävällinen ja välittävä palvelu ja ihanat hoidot ovat arjen juhlaa. Kiitos Sini - odotan jo nyt, kun työrupeama ohi, tiedän minne suuntaan ja missä iho löytää tasapainonsa!

Satu Silvo

mandarin-spa_helsinki-kasvohoidot_kosmetologi.jpg

Käyn säännöllisesti Mandarin Spassa Nannic-hoidoissa.

Nannic-hoito pitää kasvoni ryhdissä.

Hoito on minulle kuukausittainen hemmotteluhetki.

Mandarin Spa on taivaallisen ihana kauneushoitola.

Siellä palvelee ihana, osaava Sini.

Maarit Lintukorpi

kauneushoitola_Helsingissä.jpg

Ihana rentoutumisen keidas keskellä keskustaa. Minäkin olen vihdoin saanut avun minun iholle Nannic-hoidoilla. Näppylät kadonneet ja ennen niin väsynyt iho on hehkuva ja tasaisempi. Kiitos Sini!

Minna Ruuth

Lue+kokemuksia+Mandarin+Spasta.jpg

Olen käynyt Mandarin Spassa melkein alusta alkaen ja aina ollut tyytyväinen lopputulokseen. Asiantuntevan palvelun sekä hyvän ihon lisäksi Mandarin Spasta saa mukaan myös hyvän mielen - kiitos ihanan Sinin!

Johanna Stavenhagen

kauneushoitola_helsinki.jpg

Aivan ihana kasvohoito - Nannic radiofrekvenssihoito, jonka tulokset ovat selvästi nähtävissä. Rypyt madaltuvat ja leuan seutu kiinteytyy. "Tulee niin tyttömäinen olo", niin kuin taannoisessa mainoksessa.

Annette Johans