Mandarin Sisters - hoidot naisille

Iho-ongelmat ovat ratkaistavissa! Haluamme yhdistää tieteen, tulokset ja hyvän olon tunteen.

Luonnollinen Nannic facelift, tehokkailla laitteilla tehtävä hoito, on miellyttävä ja kivuton. Saat heti näkyviä tuloksia, kiinteämmän ja kauniimman ihon.

Löydät kiinteyttävien hoitojen lisäksi listaltamme myös kosteuttavat peruskasvohoidot, ihonpuhdistukset sekä hemmotteluhoidot. Autamme sinua löytämään hehkusi ja oman kauneutesi. Tervetuloa!

+ KIINTEYTTÄVÄT KASVOHOIDOT

Nannic Premium radiofrekvenssihoito 1h30min | 148€ / kerta (1. kerta 125€)
Kenelle:
35+ naisille ja miehille ihon kiinteyttämiseen
18+ ikäisille erilaisiin iho-ongelmiin
Tehoaa seuraaviin ihon haasteisiin: Ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsteriposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympyrysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, couperosa, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho. Lopputulos: Tasainen, kiinteä, kohotettu, hehkuva iho.

Valitsemalla 5 hoidon sarjan, saat viidennestä hoitokerrasta 50%-alennuksen. Hoitosarjassa hoidot tulee ottaa 1-2 viikon välein.
LUE LISÄÄ NANNIC-HOIDOISTA
VARAA 1. KERTA = NÄYTEHOITO
VARAA NORMAALI

Nannic Luxus radiofrekvenssihoito 2h | 178€ / kerta
Kenelle: sinulle, joka haluat kasvohoidon lisäksi tehohoidon silmänympärysiholle, silmäpusseille, juonteisiin, roikkuviin silmäluomiin. Kohottavan ja kiinteyttävän kasvohoidon lisäksi kiinteyttävä silmänympäryshoito. Ohut silmänympärysiho tarvitsee erityishoitoa. Hoitoon sisältyy myös napakoittava silmänympärysampulli.
VARAA

Kiinteyttävä yhdistelmähoito 2h | 198€ / kerta Nannic Deep Skin mikroneulaus + Premium radiofrekvenssihoito
Kenelle: Tehohoitoa tarvitsevalle, erityisesti eloton, kuiva, ikääntynyt iho. Sopii myös herkälle iholle. Tehoaa seuraaviin ihon haasteisiin: ihon veltostuminen, kasvojen valahtaminen, poskipäiden valahtaminen, kaksoisleuka, hamsteriposket, silmäpussit, juonteet, rypyt, silmänympyrysihon juonteikkuus, ihon epätasainen väri, couperosa, tulehdukset, akne, eloton iho, harmaa iho. Lopputulos: Tasainen, tehokosteutettu, kiinteä, kohotettu, hehkuva iho.

Yhdistä kiinteyttävä Nannic Premium Radiofrekvenssi kasvohoito mikroneulaukseen. Neulauksen avulla ihon korjaava solutoiminta aktivoituu. Nannic Deep mikroneulauksessa iho neulataan toistamiseen huolellisesti valitun hoitoseerumin kanssa. Iho näyttää kauniilta heti hoidon jälkeen. Deep Skin mikroneulaus on tehokas hoitomenetelmä ihon ikääntymisen merkkeihin.
VARAA

Nannic Deep Skin Mikroneulaus 1h15min | 138€ / kerta
Nannic Deep Skin mikroneulauslaite tekee ihoon 0,5 mm syvyisiä mikrokanavia. Mikrokanavien tehtävänä on aktivoida ihon omaa solutoimintaa ja lisätä kollageenin tuotantoa. Mikroneulauksessa imeytetään ihoon tehoseerumit mikrokanavia pitkin syvälle ihoon. Iho on jo yhdestä hoitokerrasta tehokosteutettu, kirkkaampi ja säteilevä.
VARAA

+ PUHDISTAVAT KASVOHOIDOT

Ultraäänipuhdistus + kasvohoito 1h30min | 118€ / kerta
Ultraäänipuhdistus syväpuhdistaa ihohuokoset ja kirkastaa ihon hellävaraisesti. Ultran avulla edistämme hoitoaineiden imeytymistä. Ultraäänivärähtelyyn perustuva puhdistus on hellävarainen. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa ihon jättäen sen kirkkaaksi ja elinvoimaiseksi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kuorinta, ultraäänipuhdistus, kasvohieronta, rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistelevä voide. Kenelle: Hoito sopii hyvin kaikille ja erityisesti hellävaraista puhdistusta kaipaavalle, ja iholle jossa ei ole runsaasti näkyviä mustapäitä ja epäpuhtauksia.
VARAA

Mekaaninen puhdistus + kasvohoito 1h30min | 120€ / kerta
Mekaaninen ihonpuhdistus on perinteinen ihonpuhdistus komedoraudan avulla. Jos ihossa on paljon selkeitä epäpuhtauksia (mustapäitä, finnejä ja miliumeja), on mekaaninen ihonpuhdistus paras tapa saada iho puhtaaksi. Hoidossa iho valmistellaan puhdistukseen kuorinnalla ja höyrytyksellä, jonka jälkeen poistetaan epäpuhtaudet. Tämän jälkeen tehdään kasvohieronta epäpuhtaan ihon seerumeita ja öljyjä käyttäen sekä rauhoitetaan iho naamiolla. Kenelle: Hoito sopii hyvin akneiholle, nuorelle iholle tai iholle, jossa on paljon epäpuhtauksia. Puhdas iho on terve ja säteilevämpi.
VARAA

Nannic Deep Skin ihonhionta 1h | 110€ / kerta
Kenelle: Nannic Deep Skin hionta sopii iholle, jossa on laajentuneita ihohuokosia. Lisäksi se tasoittaa hienoja juonteita ja soveltuu hyvin arpien hoitoon niin vartalolla kuin kasvoilla. Deep Skin hionnan jälkeen iho on näkyvästi kirkkaampi. Ihosta tulee vastaanottavaisempi tuleville hoitovaiheille.
Deep Skin hiovan hoitopään pinnassa on “kruunumaisia” harjanteita. Tehokas hoitopää poistaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut nopeasti. Deep Skin Ablator hoitopäässä on jousitus, joka tekee ihon hionnasta turvallisen ja ihoon ei pääse kohdistumaan liian kovaa painetta. Hionta on aina hygieeninen, sillä hoitopää on yksittäispakattu ja kertakäyttöinen. Hionnan teho on säädettävissä portaattomasti ihon tarpeiden sekä paksuuden mukaan.
VARAA

+ Luonnolliset kasvohoidot

Luonnollinen kasvohoito 1h30min | 125€ / kerta
Tämä luonnollinen ja seesteinen hoito kosteuttaa ja tuo energiaa kasvoille. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan ja lämmitetään hierontaa varten. Pitkä kasvo-, niska ja päähieronta kruunaavat hoidon.
VARAA

+ KOSTEUTTAVAT KASVOHOIDOT

Täydellinen kasvohoito 1h15min | 98€ / kerta
Täydellinen kasvohoito räätälöidään tarpeidesi mukaan. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tarvittaessa ultraäänipuhdistus/höyrytys, aromaterapia, naamio, pitkä kasvo- ja kaulahieronta, seerumi.
VARAA

Kosteuttava kasvohoito 1h | 78€ / kerta
Kosteutusta kasvoille. Tämä minikasvohoito antaa suojaa, kosteutta ja energiaa kasvoillesi. Erityisesti kuivalle ja kosteutusköyhälle iholle ihanteellinen kasvohoito kosteuttamaan ihoa ja kirkastamaan ilmettä. Hoito sisältää kuorinnan, lyhyen rentouttavan hieronnan ja naamion.
VARAA

+ HEMMOTTELUHOIDOT

Simply Mandarin hemmotteluhoito 1h | 89€ / kerta
Ihana spa-elämys. Kasvohoidossa nautit aromaattisesta hieronnasta kasvoille ja niskalle, tehoseerumeista, naamiosta kasvoille sekä rentouttavasta päähieronnasta.
VARAA

Simply Mandarin hemmotteluhoito 2h | 155€ / kerta
Suosikkihoitomme on ylellinen spa-elämys koko keholle. Kasvohoidossa nautit aromaattisesta hieronnasta kasvoille ja niskalle, tehoseerumeista, naamiosta kasvoille sekä rentouttavasta päähierontasta. Lisäksi koko kehon hemmotteleva aromaattinen hieronta. Tämä hoito juhlistaa erityisen päiväsi, tai on loistava lahjaidea tärkeälle ihmiselle.
VARAA

Hot Stone kuumakivihieronta 1h | 98€ / kerta
Kuumilla kivillä tehtävä kokovartalohieronta. Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja -kipuja, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta on lempeää ja kivutonta. Hieronnassa käytämme aromaattisia öljyjä, jotka tasapainottavat myös hermoston toimintaa ja parantavat unen laatua.
VARAA

+ VARTALOHOIDOT

Nannic radiofrekvenssi selluliitti-/kiinteytyshoito:
allit 50min | 110€
vatsa 50min | 120€
reidet 60min | 140€

Tehokas selluliittihoito vartalon ongelmakohtiin - vatsa, reidet tai allit. Radiofrekvenssi on elektromagneettista lämpöenergiaa, joka aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu ja kollageeni sekä elastiinisäikeet vahvistuvat ja iho kiinteytyy. Radiofrekvenssillä hoidamme vartalolta myös venymäjälkiä, arpia, velttoa ihoa ja paikallisia rasvakertymiä.
VARAA / ALLIT
VARAA / VATSA
VARAA / REIDET

Stressinpoistohoito 30min | 55€
Nannic radiofrekvenssillä tehtävä stressinpoistohoito. Hoito tehdään selälle. Poistaa tehokkaasti stressiä.
VARAA

Garshan Slim 1h 45min | 150€
Vartalon kuivaharjaus, kuorinta, selluliittihieronta ja mutanaamio ongelmakohdille.
VARAA


Kauneuden eteen ei tarvitse kärsiä. Kaikki hoitomme ovat luonnollisia, kivuttomia ja miellyttäviä.

Pitkäjänteisellä kotihoidolla ja säännöllisillä jatkohoidoilla ylläpidät kaunista ihoasi ja annat sisäisen ja ulkoisen minäsi säteillä.